Montessori KindCentrum Anne Frank Doesburg

 

Binnen Montessori KindCentrum Anne Frank Doesburg biedt Kindercentra Puck&Co:

·         Dagopvang

·         Peuteropvang

In de peuteropvang zijn kinderen met een indicatie vroeg- en voorschoolse educatie welkom.

·         Voor- en buitenschoolse opvang

·         Vakantieopvang

 

Binnen het Montessori KindCentrum vindt er een intensieve samenwerking plaats tussen kinderopvang en onderwijs, waarbij de peuters en kleuters dagelijks van elkaar leren.

Het kind staat centraal en mag het eigen leerproces mee bepalen. Zoals Maria Montessori zegt: “Leer mij het zelf te doen.”

 

Uw kind staat centraal

Puck&Co is een professionele aanbieder van kinderopvang met oog voor opvang op kleine schaal. Zij bieden een uitdagende, veilige en goed voorbereide omgeving waarin kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen en waar u als ouder keuzes kunt maken. Kinderopvang is een groot onderdeel in zowel het leven van uw kind als dat van u. Daarom vindt Kindercentra Puck&Co het belangrijk dat de opvang die zij bieden goed aansluit bij uw persoonlijke situatie.

 

KLIK HIER voor meer informatie over de locatie of neem contact op met  Klant&Service via het telefoonnummer 0316- 229145, of per mail via info@puckenco.nl.

 

Ervaar de sfeer!

Wilt u vrijblijvend de sfeer ervaren op de locatie? De medewerkers van Puck&Co heten u van harte welkom en geven u graag een rondleiding. Een kennismaking aanvragen kan hier

 

Wilt u uw kind(eren) direct inschrijven? Dat kan via dit digitale formulier op onze website.

 

Volg Kindercentra Puck&Co op Facebook en Instagram @kindercentrapuckenco, of volg KindCentrum Anne Frank Doesburg via @PuckenCoMKCAnneFrankDoesburg